Χρειαζόμαστε το coaching;

Tο Coaching είναι ο τρόπος για την επίτευξη εξαιρετικών αλλαγών.

Χρειαζόμαστε το coaching;

Tο Coaching είναι ο τρόπος για την επίτευξη εξαιρετικών αλλαγών.

by Admin

Χρειαζόμαστε το coaching;

Για να προσδιορίσετε αν εσείς ή η επιχείρησή σας χρειάζεστε  την διαδικασία του Coaching, ξεκινήστε να καταγράφετε το τι θα  θέλατε να επιτύχετε με το Coaching.

Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσετε μια ξεκάθαρη εικόνα για τους επιθυμητούς σας στόχους είτε είστε φυσικό πρόσωπο , επαγγελματίας είτε εταιρεία.

Στην περίπτωση μια ξεκάθαρη εικόνα για το επιθυμητό αποτέλεσμα, το Coaching μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την χάραξη της πορείας σας σχετικά με το πώς θα επιτευχθεί ένας σκοπός πιο άμεσα.

Ακόμη και στην περίπτωση που είναι πιο «θολό το τοπίο» του επιθυμητού στόχου και δεν έχει γίνει ξεκάθαρό το πεδίο στο όποιο πρέπει να εστιαστεί η προσοχή του ατόμου ή της εταιρία , το Coaching  με τα απαραίτητα εργαλεία και μεθοδολογία είναι ικανό να παρέχει άμεσο αποτέλεσμα.

Το ερώτημα είναι αν είστε έτοιμοι,  εσείς ή η επιχείρηση σας, να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια προκειμένου να προκαλέσετε πραγματικές και ουσιαστικές αλλαγές. Αν η απάντηση είναι ναι, τότε το Coaching είναι ο τρόπος για την επίτευξη εξαιρετικών αλλαγών.

Γιατί να προσλάβω έναν Coach:

Προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη μέσω:

  • Ενεργοποίηση Δυναμικού

Το coaching  στοχεύει και πετυχαίνει να ενεργοποιήσει δυνάμεις που υπάρχουν στα άτομα. Υποστηρίζει πολλαπλά τις πηγές έμπνευσης των ατόμων και στηρίζει τα άτομα να ακολουθήσουν τις νέες ιδέες τους εξετάζοντας όλες τις εναλλακτικές λύσεις. Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση αυξάνει κατακόρυφα και παραμένει ενεργή πηγή.

  • Θετικότητα

Το τοπίο αλλάζει και κλινόμαστε να είμαστε ευέλικτοι, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η θετικότητα και η αυτοπεποίθησης είναι καίρια ζητούμενα για να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι την ζωή τους με πορεία στο ευ ζην. Στο επιχειρησιακό περιβάλλον ,η οικοδόμηση της αυτοπεποίθησης των στελεχών είναι απαραίτητη ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις και να επιτύχουν την κάλυψη των συγχρόνων απαιτήσεων.

  • Συνεργασία

Η σχέση coach-πελάτη δημιουργεί επίγνωση, θετικές δράσεις και   αποτελέσματα.  Πρόκειται για μια προσωπική επένδυση στον εαυτό μας.

  • Ευχαριστημένοι πελάτες

Η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών αλλά και  των ατόμων που συνεργάζονται με έναν coach είναι σε μέγιστο βαθμό ικανοποιημένοι.

Top