ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

by Admin

Ορίζουμε την επιτυχία μας από τα αποτελέσματα σας.

«Η συνεργασία μου με την κ. Γκόρη ήταν άψογη. Ο επαγγελματισμός της, η άρτια κατάρτισή της, το υψηλό της ήθος, οι άριστες επικοινωνιακές της δεξιότητες, το κέφι της για σκληρή και δημιουργική δουλειά και το πλούσιο της χιούμορ πολλαπλασίασαν τα θετικά αποτελέσματα της εύπορης σύμπραξής μας».

Μαίρη Ασβεστά, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Είχα την τύχη να γνωρίσω την Καλλιόπη, να την εμπιστευτώ και να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου. Η εμπειρία και οι γνώσεις της με βοήθησαν στο να μπορέσω να διεκδικήσω περισσότερα από την εργασία μου και να κάνω το επόμενο βήμα μπρος τα μπρος. Σήμερα έχω δύο εμπορικά καταστήματα και απολαμβάνω προσωπική και επαγγελματική ισορροπία.

Ζουμπουλιά Θεοδώρου, Επιχειρηματίας

Δημιουργική, φιλική, ζεστή και ανοιχτή προσωπικότητα. Εργάστηκα μαζί της με την βεβαιότητα της αποδοχής κάθε μου ιδέας και πρωτοβουλίας κάτι που μου έβγαλε τον καλύτερο δυνατό εαυτό μου.

Αντώνης Αμανιός, συμβουλος επιχειρήσεων,marketing manager Green Family

Η Καλλιόπη αποτελεί ένα αυτοπαρακινούμενο άτομο με υψηλό αίσθημα υπευθυνότητας και προσήλωσης στου στόχους τόσο τους επαγγελματικούς όσο και τους προσωπικούς.

Παναγιώτα Κλάδη, Δημόσιες σχέσεις, την επικοινωνία και το Digital marketing

Στο μυαλό μου η Καλλιόπη έχει καταχωρηθεί ως η αφορμή και η αφετηρία μιας νέας πιο δημιουργικής και ισορροπημένης ζωής τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο

Θοδωρής Ανθόπουλος, επιχειρηματίας

Top