Καλλιόπη Α. Γκόρη

"Η ευτυχία είναι ατομική υπόθεση και βιώνεται σε ένα μόνο χρόνο στο ΤΩΡΑ"

 

 

Μέλος του ICF (International Coach Federation)

 

Καλλιόπη Α. Γκόρη

"Η ευτυχία είναι ατομική υπόθεση και βιώνεται σε ένα μόνο χρόνο στο ΤΩΡΑ"

 

 

Μέλος του ICF (International Coach Federation)

 

by Admin

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Καλλιόπη Α. Γκόρη, ACC
Active Coaching Leader

Personal & Executive Coach, Σύμβουλος Επικοινωνίας & Πωλήσεων, Facilitator και Εισηγήτρια σε Eνδοεπιχειρησιακά και Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ενηλίκων.

Με πάνω από 12.000 ώρες διδασκαλίας σε επιχειρησιακά και κοινοτικά προγράμματα και 15 έτη επαγγελματική και εργασιακή εμπειρία σε εταιρίες και οργανισμούς. Ως Διοικητικό Στέλεχος και εκπαιδεύτρια, αφουγκράστηκε την ανάγκη για εξατομικευμένη προσέγγιση του όρου επαγγελματική επιτυχία και διαπροσωπική ισορροπία στην ζωή.

Έχει συνεργαστεί με την Ελληνική εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), Σύνδεσμο Βιομηχάνων (ΣΕΒ), Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) , Εμπορικούς Συλλόγους , Σωματεία ,Πολυεθνικές εταιρίες και εκπαιδευτικούς οργανισμούς.Είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στo Finace & Banking από το University of Sheffield, κάτοχος Diploma in «Personal & Executive Coaching», Diploma in «Team & Leadership Coaching» από την Positivity Coaching Academy, Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, κάτοχος Διεθνής Διαπίστευσής Coaching ACC.

Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Mέλος του ICF (International Coach Federation)

 

 

To motto της:

Η ευτυχία είναι ατομική υπόθεση και βιώνεται σε ένα μόνο χρόνο στο ΤΩΡΑ

Με υπευθυνότητα, αναλαμβάνει να συνοδέψει τους ατομικούς και  επαγγελματικούς στόχους των ανθρώπων που την εμπιστεύονται και να οδηγηθούν σε επιτυχής έκβαση.
Με σοβαρότητα υποστηρίζει την μαθησιακή διαδικασία των πελατών  της προκειμένου να γνωρίσουν τον καλύτερο εαυτό τους και την δυναμικότητα τους.
Με συνέπεια απέναντι στον ρόλο της ως coach δεσμεύεται για τα μακροχρόνια αποτελέσματα της διαδικασίας

Top